Alles eile väljakul käinud tippmängija loobus Prantsusmaa lahtistest

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nick Kyrgios.
Nick Kyrgios. Foto: Jason Lee / Reuters / Scanpix

Austraallane Nick Kyrgios teatas, et loobub Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel osalemisest. Seejuures käis Kyrgios alles eile väljakul ja võitis koos Jack Sockiga Lyonis peetud paarismänguturniiri, kuid üksikmängus ei luba vigastus tal kaasa teha.

Maailma edetabelis praegu 23. kohal olevat Kyrgiost on kogu käimasoleva hooaja jooksul vaevanud küünarnukivigastus ning ta pole ligi kaks kuud üksikmängu mänginud. Võimalik viiesetiline kohtumine liival on austraallase sõnul lihtsalt «liiga riskantne».

Kyrgios pidanuks avaringis kohtuma kaasmaalase Bernard Tomiciga, kusjuures see mäng on esmaspäeval kavas 9. väljaku avamänguna. Kohe pärast seda asuvad samal platsil teineteiselt mõõtu võtma Kaia Kanepi ja Darja Kasatkina.

«Tegin kõvasti tööd, et valmis olla, aga aeg sai lihtsalt otsa,» nentis Kyrgios. Tomic saab endale nüüd vastase tennisistide seast, kes kaotasid kvalifikatsiooniturniiri otsustavas ringis. Tänavu pääses «õnnelikke kaotajaid» meeste üksikmängus põhiturniirile koguni kaheksa, nende seas ka Eesti esireket Jürgen Zopp. Tema peab oma avakohtumise edetabeli 14. numbri Jack Sockiga teisipäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles