Inglismaa ajaleht imestab: Euroopa superkarika finaal peetakse Tallinnas nii väikesel staadionil?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ja Inglismaa mäng A le Coq Arenal.
Eesti ja Inglismaa mäng A le Coq Arenal. Foto: Liis Treimann

Inglismaa ajalehe Daily Maili spordisektsioon avaldas täna oma veebilehel artikli pealkirjaga «UEFA superkarika finaal Madridi Reali ja Atletico vahel mängitakse Eestis… staadionil, mis mahutab vaid 15 000 pealtvaatajat!».

Artiklis tuuakse välja, et tänavune superkarika finaal toimub läbi aegade kõige väiksema mahutavusega staadionil. Samuti kirjutatakse, et mõlema Madridi klubi fännid on seda uudist kuuldes tõenäoliselt väga pettunud, sest jäävad ilmselt finaalmängu piletist ilma.

Sealjuures tuuakse välja, et enne staadioni renoveerimistöid mahutas Lilleküla vutiareen vaid 10 500 pealtvaatajat. Näiteks Madridi Reali kodustaadion mahutab 80 000, Atletico oma aga 70 000 pealtvaatajat.

Euroopa superkarika finaal Madridi Atletico ja Madridi Reali vahel peetkase Lillekülas 15. augustil. 

UEFA otsustas 2018. aasta finaalmängu toimumiskoha 2016. aasta septembris. Enne Tallinnat on superkarika finaali mängitud veel Prahas (2013), Cardiffis (2014), Thbilisis (2015), Trondheimis (2016) ning Skopjes (2017). Varasemalt mängiti karikas välja statsionaarselt Monacos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles