Antonov teenis Sloveenia kõrgliigas neljanda koha

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilja Antonov
Ilja Antonov Foto: Rudar Velenje

Eesti koondise keskpoolkaitsja Ilja Antonov lõpetas oma debüüthooaja Sloveenia kõrgliigas Velenje Rudari ridades neljanda kohaga. Suure tõenäosusega saadakse tänu neljandale kohale mängima ka Eurosarja.

Viimases voorus mängis Antonov kaasa 90 minutit, kuid Rudaril tuli vastu siiski vastu võtta 0:1 kaotus Trgalivilt. Hooaja kokkuvõttes kogus Rudar hooajaga 50 punkti, Sloveenia meistriks tuli Ljubljana Olimpija 80 punktiga. Lisaks kogus 80 punkti ka Maribor, kuid sel aastal tuli leppida liigas siiski teise kohaga. Kolmas oli 73 punkti kogunud Domžale.

Kuigi Sloveenia liigast pääsevad Eurosarju mängima kolm paremat võistkonda, on suur tõenäosus, et Antonov ja Rudar pääsevad samuti Euroopasse. Nimelt mängib meistriks kroonitud Ljubljana karikafinaalis Aluminijga, kes jäi Sloveenia kõrgliigas alles kaheksandaks. Karikafinaal peetakse kolmapäeval, 30. mail.

Lisaks Antonivile mängis Sloveenia kõrgliigas kaasa ka teine eestlane, Aleksandr Kulinitš, kes jäi oma koduklubi Krškoga seitsmendaks kogudes 34 punkti. Kulinitš lõi 16 mänguga kaks väravat ning andis kaks väravasöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles