Kontaveit sai endale vastaseks kogenud rumeenlanna

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexandra Dulgheru
Alexandra Dulgheru Foto: Manan Vatsyayana / AFP

Kuigi Anett Kontaveiti Prantsusmaa lahtiste teise ringi vastane oleks pidanud selguma juba eile, siis probleemide tõttu selgus vastane alles täna päeval, kelleks sai rumeenlanna Alexandra Dulgheru (WTA 160).

Eile õhtul peetud mäng Alexandra Dulgheru ja ameeriklanna Christina McHale'i (WTA 85.) vahel venis oodatust pikemaks ja peale teist setti tuli mäng katkestada, kuna väljas oli läinud liiga pimedaks. 

Kuigi McHale võitis esimese seti 7:5, suutis Teises setis oli samuti ameeriklanna juhtimas, kuid Dulgheru osutas lõpus väga tugevat vastupanu ning teine sett läks kiire lõppmänguni. Kiires lõppmängus võitis rumeenlanna lõpuks 7:5. Kohtunikud otsustasid eile mängu seisul 1:1 katkestada.

Täna jätkati mängimist ning rumeenlanna suutis näidata märksa paremat mängu, võites kolmanda seti 6:3. Nii tulebki 28-aastasel rumeenlannal kokku minna Anett Kontaveitiga, omavahel varem kohtutud ei ole. Eile rääkis Kontaveit, et tal ei ole aimugi kuidas Dulgheru mängida võiks.

Rumeenlanna parim koht WTA edetabelis on olnud 26. kuid sellel positsioonil oli ta seitse aastat tagasi. Peale seda pidi ta põlvevigastuse tõttu pikalt vigastuspausi pidama. Suure slämmi turniiridel Dulgheru kolmandast ringist kaugemale jõudnud ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles