Nõmme BSC tegi Eesti rannajalgpalli ajalugu

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme BSC Olybeti rannajalgpallimeeskond. FOTO: Nõmme Bsc Olybet
Nõmme BSC Olybeti rannajalgpallimeeskond. FOTO: Nõmme Bsc Olybet Foto: Nõmme Bsc Olybet

Rannajalgpalli Euroopa meisterklubide karikaturniiri Euro Winners Cup 2018 alagrupiturniiril saavutas valitsev Eesti tšempion Nõmme BCS Olybet teise võidu, kui oli 5:3 (3:2, 1:1, 1:1) parem Taani meistrist BSC Kopenhagenist.

Avavoorus Hollandi klubist BS Egmond 5:4 jagu saanud Nõmmega koos omab täisedu ka C-alagrupi eeldatav soosik Lissaboni Sporting. Omavaheline mäng peetakse kolmapäeval, aga sõltumata omavahelise mängu tulemusest on Nõmme juba taganud edasipääsu ja koha kaheksandikfinaalis ehk Euroopa 16 parema seas.

Tegemist on esimese korraga, kui Eesti rannajalgpalliklubi on sel turniiril 16 parema sekka jõudnud. 2014 osalenud Tallinna SK Augur Enemat ja 2015 mänginud Tallinna BSC Peugeot kaotasid mõlemad alagrupis kõik kolm mängu ja jäid viimaseks.

2016 näitas Peugoet kerget edasiminekut - alagrupis saavutati üks võit ja kolmas koht. Sama suutis ka mullu Eestit esindanud Pärnu FC ValiceCar, aga Nõmme edenes nüüd veel sammu võrra kaugemalt. Portugalis, Nazares toimuv turniir kestab pühapäevani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles