Video: Lionel Messi möödus kübaratrikiga Ronaldost

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Victor R. Caivano / AP

Jalgpalli maailmameistrivõistlusteks valmistuv Argentina rahvuskoondis alistas läinud ööl sõprusmängus Haiti 4:0. Argentina tähtmängija Lionel Messi säras kübaratriki ja ühe resultatiivse sööduga.  

Messi avas skoori 17. minutil, kui realiseeris 11 meetri karistuslöögi. Puhkepausile mindi Argentina üheväravalises eduseisus, kuid teisel poolajal jätkus Messi sõu. Barcelona ründaja jõudis sihile 58. ja 66. minutil, saades kirja koondisekarjääri kuuenda kübaratriki. Lisaks andis Messi resultatiivse söödu Sergio Agüero 69. minuti väravale.

Messi lõi koondisekarjääri 62., 63. ja 64. värava ning möödus selles arvestuses legendaarsest brasiillasest Ronaldost, kes säras oma koondisekarjääri jooksul 62 tabamusega. Lõuna-Ameerikas edestab Messit koondisesärgis löödud väravatega vaid Pele (Brasiilia, 77 väravat). 

Argentina kuulub jalgpalli MM-finaalturniiril Islandi, Horvaatia ja Nigeeriaga D-alagruppi. Turniiri esimese mängu peavad argentiinlased 16. juunil, kui vastamisi minnakse Islandiga.

Sõprusmängud (rasvases kirjas MM-finaalturniiril osalev koondis):

  • Argentina – Haiti 4:0
  • Panama – Põhja-Iirimaa 0:0
  • Peruu – Šotimaa 2:0
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles