Väravavahi otsingul Liverpool suunas pilgu Barcelonasse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loris Karius Meistrite liiga finaalis.
Loris Karius Meistrite liiga finaalis. Foto: David Klein / Sportimage/PA Images

Liverpooli jalgpalliklubi väravavahid Loris Karius ja Simon Mignolet pole viimasel ajal end parimast küljest näidanud. Hispaania meedia kirjutab, et Inglismaa tippklubi otsib uut esiväravavahti Barcelonast.

Mundo Deportivo andmetel on Liverpool, kes nõus loobuma Kariuse (ja ilmselt ka Mignolet’) teenetest, esitanud Barcelonale hollandlase Jasper Cillesseni soetamiseks hinnapäringu, kuid väidetavalt ei soovi Kataloonia suurklubi alla 60 miljoni euro (Cillesseni väljaostuklausel) suurust pakkumist isegi arutada.

Cillessen siirdus Barcelonasse 2016. aastal Amsterdami Ajaxist, kuid jäänud kahe hooajaga kindlalt sakslase Marc-Andre ter Stegeni varju. 29-aastasel Cillessenil on Hispaania meistriliigas kirjas vaid kaks kohtumist ning kõikide sarjade peale kokku pääsenud Barcelona särgis väljakule 21 korda.

Cillesseni praegune leping Barcelonaga kehtib 2021. aasta juunini. Eelmisel kuul sõnas Cillessen: «Ma armastan Barcelonat. Olen professionaal ja tahan mängida rohkem kui kümme mängu hooajas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles