Eesti võrkpallinaiskond sai võõrsil Rootsilt magusa revanši

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste võrkpallikoondis
Naiste võrkpallikoondis Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

Eesti naiste võrkpallikoondis sai Euroopa Hõbeliigas magusa võidu Rootsi vastu. Kui kodus kaotati mäng 2:3, siis nüüd tehti Rootsile vastu – viies geim võideti 15:6 ja nii kogu mäng 3:2 (20:25, 25:18, 21:25, 27:25, 16:5)

Enne mängu oli naiskonnal plaan selgelt paigas. Võrreldes kodus peetud mänguga tahtis naiskond ajada tõsted kiiremaks, minna servi alati täiega lööma ja kaitsemängus oli paika pandud, kus mängijad olema peavad. Nii rääkis sünnipäevalaps Kristi Nõlvak hommikul Volley.ee-le.

Eesti naiskonna plaan toimis. Kuigi esimese geimi kaotas Eesti viie punktiga, siis juba teine geim suudeti ise kindlalt võita. Kolmas ja neljas geim möödusid väga tasavägiselt: kui kolmanda geimi suutsid napilt võita rootslased, siis neljandas geimis suutis Eesti naiskond näidata ülimalt kindlat närvi.

Rootsil oli neljandas geimis kasutada kolm matšpalli, aga eesti naiskond suutis kaitses hästi tegutseda ning tänutäheks suudeti saada geimivõit mis viis mängu otsustavasse viiendasse geimi. Napilt saadud geimivõit andis enesekindlust viiendaks geimiks piisavalt, et Rootsi naiskond täielikult seljatada.

Eesti on nüüdseks neljast peetud mängust suutnud võita kolm ja sellega asutakse tabelis Rootsi seljataga teisel kohal. Rootsi juhib alagruppi 9 punktiga, Eestil on kogutud 8 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles