Torrese uus koduklubi tuli kogemata avalikuks?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres
Fernando Torres Foto: Nick Potts / PA Wire/PA Images

Fernando Torres avaldas paar nädalat tagasi, et ta lahkub oma koduklubist Atletico Madridist peale hooaja lõppu, kuid uut klubi ametlikult kuskil välja öeldud ei ole.

Spekuleeriti, et Torres võib liituda Newcastle, Rangersi, aga ka mõne Hiina või USA klubiga. Nüüd tuli aga kogemata välja, kus Torres tõenäoliselt oma karjääri jätkab.

Torrese klubiks peaks saama Jaapani klubi Sagan Tosu. Jaapani klubi oli üks nendest, kes olid mängijast huvitatud. Uskumatul kombel oli uudis, et Torres ühines Sagan Tosu klubiga Jaapani kõrgliiga ametlikul kodulehel mõned minutid üleval, kuid seejärel see kustutati.

Jaapani kõrgliiga ise kommenteeris olukorda nii, et uudis läks kogemata avalikuks ja sellel pole reaalse olukorraga mingit seost. Uudis pidi olema valmis tehtud igaksjuhuks varem, kui selline sündmus aset peaks leidka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles