Tipphetked: õnneliku kaotaja Zopi teekond Pariisis lõppes noore sakslase käe läbi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel kolmandasse ringi jõudnud Jürgen Zopp kaotas noorele sakslasele Maximilian Martererile 2:6, 1:6, 4:6. 

Eestlane tegi mängu jooksul koguni 46 lihtviga Martereri 11 vastu, ühtlasi realiseeris sakslane seitsmest murdevõimalusest viis, Zopp ühtegi murdepalli ei teeninud. 

VAATA MÄNGU TÄISPIKKUSES:

Enne mängu:

22-aastane Marterer üllatas edetabeli 25. meest, kanadalast Denis Shapovalovit. Seejuures juhtis Shapovalov mängu 7:5, 3:0, ent kaotas teise seti kiires lõppmängus ning seejärel ka kolmanda ja neljanda seti 5:7, 4:6.

Enne tänavust hooaega oli Marterer jõudnud slämmiturniiril põhitabelisse vaid korra, kaotades mullu US Openil avaringis. Tänavu pääses ta aga Austraalias kolmandasse ringi, jäädes seal alla turniiri üllatajale Tennys Sandgrenile. Enne seda suutis Marterer jagu saada tugevast hispaanlasest Fernando Verdascost. Prantsusmaa lahtiste avaringis alistas sakslane ameeriklase Ryan Harrisoni.

Zopp ja Marterer pole omavahel varem kunagi kohtunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles