Ronaldo ja kaaslased jätsid Zidane'iga südamlikult hüvasti: aitäh, Mister!

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja Zinedine Zidane.
Cristiano Ronaldo ja Zinedine Zidane. Foto: Franck Fife / AFP / Scanpix

Madridi Reali mängijad, kellele uudis peatreeneri Zinedine Zidane'i ametist lahkumise kohta tuli väidetavalt sama suure šokina kui avalikkusele, tänasid viimasel kolmel aastal neid juhendanud meest sotsiaalmeedias ohtrasõnaliselt.

 «Olen uhke, et sain olla sinu mängija. Tänan kõige eest, Mister,» kirjutas Instagramis Cristiano Ronaldo.

Keskkaitsja ja meeskonna kapten Sergio Ramos, kellele Zidane väidetavalt mängijatest ainsana oma lahkumisplaani päev varem teatavaks tegi, sõnas omalt poolt: «Otsustasid nii mängija kui ka peatreenerina lahkuda tipus olles. Aitäh kahe ja poole imelise aasta eest. Sinu pärand ei tuhmu iial, see on meie armastatud Reali ajaloos üks edukamaid peatükke.»

Poolkaitsja Toni Kroos lisas: «Aitäh, Mister! Oli puhas rõõm!» Isco märkis aga järgmist: «On olnud au koos sinuga töötada, iga päev midagi õppida ja koos võita, sest oled teinud selle meeskonnaga midagi niisugust, mis läheb ajalukku.»

«Milline au oli koos sinusuguse väärt mehega kõik katsumused ületada! Aitäh, Zizou!» kirjutas prantslase kaasmaalane Karim Benzema. «Mister, oli suur au sinuga töötada ja sinult õppida. Seekord mäletatakse sind igavesti,» lisas Luka Modric.

«Mul pole sõnu, et tänada sind kõige eest, mida sa selle meeskonna, Madridi Reali ja fännide heaks tegid,» ülistas Zidane'i Casemiro. «Oli au, et mu peatreeneriks oli mu iidol ja eeskuju. Igavesti Zizou.» Marcelo lisas aga: «Mister Zizou! Olen sinu kõrval palju õppinud. Nautisin poisikese kombel iga trenni, iga nõuannet. Oled mulle väga erilise tähtsusega! Oma töökuse, pühendumuse, kire ja ennekõike tagasihoidlikkusega tegid ajalugu!»

Ühe erilisema pühendusega esines aga väravavaht Keylor Navas. «Mister, tunnen vaid tänu. Aitäh toetuse eest õnnelikel, aga eeskätt rasketel hetkedel. Aitäh, et tegid meie kambast perekonna, aitäh antud nõu eest ja selle eest, et näitasid: kui naeratus on näol, on päev õnnelik. Hoidku sind ja su peret Jumal. Õnnelikku elu, Mister!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles