Video: Usain Bolt säras Norra jalgpalliklubi treeningul osava trikiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt.
Usain Bolt. Foto: HANS ARNE VEDLOG / AFP

Kaheksakordne kergejõustiku olümpiavõitja Usain Bolt viibib Norra jalgpalliklubi Strömsgodseti treeningutel. 31-aastane jamaikalane jäi videokaamera ette osava trikiga, kui tegi ühele treeningkaaslasele jalgevahelt. Lisaks säras endine sprinter ühe väravaga. Vaata videot siit.  

«Võib-olla näeb klubi minus midagi ja annab mulle võimaluse,» rääkis Bolt BBC-le. Antud hetkel valmistub jamaikalane heategevuslikuks mänguks. Varasemalt on Bolt sellel aastal treeninud ka Saksamaa tippklubi Dortmundi Borussiaga.

«Ta on hea jalgpallur, muidu ta ei treeniks meiega koos. Me ütlesime meeskonnale, et meile tuleb üks väga kiire mängija testimisele. Uks avanes ja Bolt jalutas sisse, see oli kõigi nende jaoks šokk, nad ei suutnud seda uskuda,» rääkis klubi direktor Jostein Flo kaheksakordse olümpiavõitja klubiga ühinemisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles