Kahekordne autoralli maailmameister: Alonso pole F1-sarjas õnnelik

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Kahekordne autoralli maailmameister (1990, 1992) Carlos Sainz seenior andis kuulujuttudele, et Fernando Alonso lahkub selle hooaja järel F1-sarjast, hoogu juurde.

«Ta soovib praegusel ajal olla teistsuguses olukorras. Ta tahab võidelda poodiumikohtade ja võitude nimel,» kommenteeris Sainz kaasmaalase olukorda. «Kui sa oled varem olnud võidulainel ja teeninud kaks maailmameistritiitlit, siis on arusaadav, et sa pole enam õnnelik,» lisas Sainz.

Alonso viimased hooajad kuninglikus vormelisarjas pole olnud edukad – tema viimane etapivõit pärineb aastast 2013, kui hispaanlane kihutas Ferrariga. Lisaks pole F1-sari Alonso hinnangul enam atraktiivne. Eelmisel nädalal peetud Monaco etappi pidas kahekordne maailmameister (2005, 2006) igavaks.

Siiski andis Sainz veidi lootust, et parema õnne korral võib Alonso sel aastal poodiumile jõuda. «Sellel aastal on McLaren veidi paremas olukorras ja loodame, et see pareneb veelgi,» rääkis Sainz.

Ka endine vormelisõitja ja praegune ekspert Martin Brundle vihjas, et Alonso tõmbab selle hooaja järel F1-karjäärile joone alla. «Ma rääkisin Alonsoga Monacos ja mulle jäi mulje, et ta ei jätka,» sõnas Brundle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles