Video: vaata, millega tegeleb Tänaku meeskonnas eestlanna

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlyn Graudin
Kätlyn Graudin Foto: Kuvatõmmis videost

Tallinnast pärit Kätlyn Graudinil on Toyota rallimeeskonnas kanda väga tähtis roll. Ta on esimene, kes ilmub hooldusparki ja viimane, kes sealt lahkub. Graudini töö on olla meeskonnas külaliste kordinaator.

Toyota meeskonna poolt avaldatud videos kirjeldas Graudin oma tööd lähemalt. «Hommikuti valmistame ette hommikusööki, siis lõuna- ja õhtusööki. Kui hooldusala on hilja õhtul, siis valmistame ka õhtuks suupisteid,» rääkis Graudin.

«Meil on meeskonnas 80 inimest ja kui nad kõik tulevad samal ajal sööma, on väga kiire. Siis on väga palju teha, tuleb vaadata, et kõik süüa saaksid. Kõik, kes siin minuga töötavad, on väga vajalikud. See on nagu perekond ja see perekond meeldib mulle,» sõnas Graudin.

Igapäevaselt käib Toyota meeskonna juures lõunat ja õhtust söömas 150 külalist. Nii peab eestlanna koos kolleegidega sisuliselt suurt restorani. Graudini sõnul on imeline näha, kuidas inimesed on peale söömist õnnelikud ja rahul sellega, mis neile pakutakse.

«Ma teadsin natuke rallist, aga pärast siia tulekut on mu elu suhteliselt palju muutunud. Toyota meeskond on kõige lahedam koht, kus ma kunagi töötanud olen,» lisas Graudin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles