Siiri Põlluveer: ujumine on olnud kogu mu elu (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimased kaheksa aastat Audentese spordigümnaasiumis ujumistreenerina töötanud Siiri Põlluveer on otsustanud ameti maha panna. Mõne noortegrupi võtab ta küll edaspidigi juhendada, aga täiskohaga treeneritööga on nüüd kõik. FOTO: Erakogu
Viimased kaheksa aastat Audentese spordigümnaasiumis ujumistreenerina töötanud Siiri Põlluveer on otsustanud ameti maha panna. Mõne noortegrupi võtab ta küll edaspidigi juhendada, aga täiskohaga treeneritööga on nüüd kõik. FOTO: Erakogu Foto: Erakogu

Entusiastlik ja idealistlik, täis nooruslikku pealehakkamist ja energiat, andis 19-aastane Siiri Põlluveer (toona veel neiupõlvenimega Oha) 1968. aasta sügisel Peda tudengina oma sõrme ujumisele, kui võttis Tallinna Dünamo ujumiskoolis juhendada esimese rühma ujumislapsi.

Seda, et sellest on kulunud pool sajandit, on raske uskuda tal endalgi – saati siis veel kõigil ujumise sõpradel, kes Siirit teavad ja tunnevad. Ta on endiselt nooruslik, pealtnäha väsimatu ja ujumisel on tema südames sama kindel koht kui aastakümnete eest.

Ja ometi on ta nüüd otsustanud selle kevadega treenerikarjäärile joone alla tõmmata ning lahkuda Audentese Spordikooli ujumistreeneri koha pealt. Miks nii?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles