Romuralli Eesti meistrivõistlustel: üks masin leekides, teine katusel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook / Rallikross

Eesti rallikrossi meistrivõistluste kolmandal etapil Kehalas on pannud pilootide oskused tõsiselt proovile ning võistlus on pikitud mitmete avariidega.

Super1600 klassi teise eelsõidu kõige kiirem start muutus hetkega kõige aeglasemaks stardiks, kui stardikurvis põrkasid kokku Georg Orr, Janno Õis ja Tõnu Peek. 

Junior1600 sõitja Robin Altosaare masin lahvatas poolfinaalis pärast finišijoone ületamist aga põlema. Altosaarega on kõik korras. 

Krosskartides võistelnud Toomas Sepp kaotas stardikurvis trügides kaassõitja ratast tabades oma sõiduki üle kontrolli ning tulemuseks oli seni vägevaim krosskardiga tehtud õhulend Eestis. Sõitja endaga on kõik korras.

Juuniorklassis juhtus õnnetus ühe noore krosskardisõitjaga, kes sõitis suurel kiirusel betoonplokki. Raskeid vigastusi noor piloot ei saanud, kuid ta viidi täiendavasse kontrolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles