Kontaveidi järgmine vastane kogus viimaste nädalatega eestlanna kohta infot

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sloane Stephens
Sloane Stephens Foto: Susan Mullane / Susan Mullane-USA TODAY Sports/Sipa USA

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel esimest korda 16 parema hulka jõudnud Anett Kontaveit kohtub seal ameeriklanna Sloane Stephensiga, kes on maailma edetabelis kümnendal real. Varem pole Kontaveit ja Stephens teineteisega mänginud ning ameeriklanna tunnistas, et kuigi ei tea eestlannast just palju, on ta midagi kõrva taha pannud. 

«Tean vaid seda, mida olen viimastel nädalatel Euroopas olles näinud. Tal on päris head tulemused,» sõnas ta pressikonverentsil. «Usun, et tuleb hea matš ning loomulikult ootan seda. Ta sai täna väga hea võidu ning oleme samas seisus, sest me kumbki ei saanud eile mängida.»

25-aastane Stephens on Prantsusmaa lahtistel varem koguni neli korda neljandasse ringi jõudnud, kuid mitte kunagi kaugemale.

Roland Garrosi väljakutel on Stephens seni jagu saanud õnnelikust kaotajast Arantxa Rusist (WTA 106.) ning kvalifikatsiooni kaudu põhitabelisse pääsenud Magdalena Frechist (WTA 136.), enne kui läks kolmandas ringis vastamisi edetabelis 57. kohta hoidva Camila Giorgiga. Itaallanna võitis avaseti 6:4, ent teine kuulus 6:1 Stephensile. Kolmandas setis servis Giorgi seisul 6:5 võidu eest, kuid kaotas geimi ja Stephens võitis otsustava seti lõpuks 8:6.

«Võitlesin väga hästi, proovisin lihtsalt enesekindlaks jääda. Olime selleks hetkeks mänginud kaks ja pool tundi ning kõike võinuks juhtuda. Iga punkti eest tuleb võidelda ning kõigeks tuleb valmis olla,» rääkis Stephens.

Kontaveidi ja Stephensi matši võitjat ootab veerandfinaalis kas maailma teine reket Caroline Wozniacki või avaringis Kaia Kanepist jagu saanud Venemaa tõusev täht, 14. asetusega Darja Kasatkina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles