Video: julm avarii rallikrossi meistrivõistlustel (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julm avarii Kehala ringil
Julm avarii Kehala ringil Foto: Kuvatõmmis

Kehala ringil toimuval Eesti rallikrossi meistrivõistluste kolmandal etapil lõppes Supercar klassi finaali viimane ring väga jõhkra kokkupõrkega. 

 Kui kõikides eelsõitudes nägi ruudulist finišilippu taaskord esimesena vaid Andri Õun, siis finaal tõi korralikku närvikõdi. Kuni viimase ringi teise pooleni oli Õunal konkurentide ees pikk edumaa. Siis aga hakkas Õuna auto alla andma ning jokkerist väljudes möödusid Õunast nii Raini Roomets kui ka Ain Laiverik. Kui Roometsal õnnestuski võit enda nimele vormistada, siis Laiveriku lõpupingutus lõppes aga hetk hiljem Laiverikuga kokku põrgates rajapiirdes.

Kuna kohtunike otsusel jäi Laiveriku õnnetuse põhjustamises süüdi temaga hüppel küljetsi kokku põrganud Õun, läks Õuna teise koha tulemus tühistamisele ning hõbedale tõusis kolmandana lõpetanud Ameriico Jõffert. Katkestanud Laiverik sai pronksi. Sõitjad ise jäid terveks. 

Supercar klassi esikolmik:

1.         Raini Roomets (Škoda Fabia)

2.         Ameriico Jõffert (Subaru Impreza)

3.         Ain Laiverik (Mitsubishi Lancer Evo)

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles