Belgia koondis võib MMiks ilma jääda tähtsast lülist

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belgium's Vincent Kompany kicks the ball during a friendly soccer match between Belgium and Portugal at the King Baudouin stadium in Brussels, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Belgium's Vincent Kompany kicks the ball during a friendly soccer match between Belgium and Portugal at the King Baudouin stadium in Brussels, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) Foto: Geert Vanden Wijngaert / AP

Eile õhtul mängisid jalgpalli sõpruskohtumise Belgia ja Portugal. Kuigi mäng lõppes seisuga 0:0, pakkus enim kõneainet see, vigastuse tõttu pidi mängust lahkuma Belgia keskkaitsja Vincent Kompany.

Kompany vahetati mängust välja 10 minutit peale teise poolaja algust. Keskkaitsjale hakkas valu tegema kubemelihas ja nii otsustati ka vahetus kohe ära teha. Belgia mängib kolmese kaitseliiniga, mille kindel liige oli ka Kompany.

Kuigi belglasest keskkaitsjal on olnud karjääri jooksul palju probleeme vigastustega, siis praegu oli õnnestunud mehel olla täiesti terve talvest saati. Belgia koondisel on pingi pealt keskkaitsesse tuua kogenud Thomas Vermaelen, kes on viimasel ajal olnud mures reielihase vigastusega. Eile asendas Kompany't Dedryck Boyata, kelle jaoks oli see alles viies kohtumine koondise särgis.

Mäng ise kulges küll tasavägiselt, kuid häid väravavõimalusi nappis. Portugali kapten Cristiano Ronaldo jättis mängu vahele. Belgia keskkaitsjal Jan Vertonghenil, kellel täitus koondise eest sajanda kohtumine, oli mängu parim moment, kuid tema hea löögi suutis tõrjuda Portugali väravavaht Beto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles