Ronaldo tahab Realis jätkates saada utoopilist palka (4)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: Adam Davy / PA Wire/PA Images

Paljud märgid on viitanud sellele, et järgmisest hooajast tahab Cristiano Ronaldo mängida uue klubi eest. Viimase info kohaselt on siiski Ronaldo esitanud Madridi Realile tingimused, mille täitmisel Ronaldo meeskonnas nõus jätkama on.

Väidetavalt on Ronaldo agent Jorge Mendes teatanud Reali juhtkonnale, et Ronaldo jätkab klubi ridades vaid siis, kui tema brutopalka tõstetakse 70 miljoni naelani, mis teeb eurodes umbes 80 miljonit, vahendab El Confidencial.

Kui antud pakkumine peakski Realile sobima, saaks portugallasest maailma enim teeniv jalgpallur, kelleks praegusel hetkel on Lionel Messi. Messi nädalapalgaks on 673 000 naela, Ronaldo nädalapalgaks saaks uue lepingu alusel 1,3 miljonit naela. Seda oleks pea neli korda rohkem, kui tema antud hetkel kehtiva lepingu alusel.

Lisaks väidab Hispaania väljaanne El Confidencial, et Real pakkus Ronaldole aastapalgaks summat, mis jäi umbes 30 miljoni euro kanti aastas. See tähendab, et portugallane nõuab klubilt rohkem kui kaks korda suuremat summat.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles