Liverpooli peatreener üritab ründajat oma ridadesse meelitada tema emaga teed juues (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ousmane Dembele
Ousmane Dembele Foto: JOSEP LAGO / AFP

Üha enam on juttu, et nii Arsenal kui ka Liverpool tahavad enda ridadesse soetada noort talendikat FC Barcelona mängijat Ousmane Dembelet.

Arsenal on andnud mõista, et nemad on valmis endise Dortmundi Borussia mängumehe Dembele oma ridadesse soetama 88 miljoni naela eest. Arsenalis mängib tema endisest klubist nii Pierre-Emerick Aubameyang and Henrikh Mkhitaryan, lisaks on tehtud pakkumine ka kolmanda Dortmundi mängija ostmiseks, kelleks on keskkaitsja Sokratis.

Liverpoolil on aga ülemineku kordasaatmiseks teised lähenemised. Nimelt vahendab Sky Sport, et Liverpooli peatreener Jürgen Klopp üritab kohtuda Dembele emaga isiklikult, et arutada temaga tema poja edasist saatust. «Dembele ema Fatima see, kes otsustab oma poja tuleviku üle,» lausus mängija agent.

Reaalsuses on Dembelel Barcelonaga veel nelja aasta pikkune leping, mis võib saada nii Arsenali kui Liverpooli plaanide osas saatuslikuks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles