Video: kohtunike saamatuse tõttu rammiti DTM-sarjas mehaanikul jalaluu puruks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karm avarii DTM-sarjas.
Karm avarii DTM-sarjas. Foto: Thomas Pakusch / imago/Pakusch

Pühapäeval Ungaris peetud DTM-sarja selle hooaja kolmas etapp läheb kahtlemata võistlussarja ajalukku kui ühe kummaliseima etapina. Keerulistes ilmastikuoludes aset leidnud võidsõit lõppes traagiliselt Mercedese meeskonna mehaanikule, kellele otsa sõideti. 

Nimelt hakkas kohe pärast starti vihma sadama ja sõitjad läksid boksi, et autodele vihmarehvid saada, kuid see polnud kõige lihtsam ülesanne. Paljud sõitjad ei suutnud märjal teel ettenähtud alas peatuda ja tegid avarii.

Mercedese sõitja Lucas Auer sõitis otsa mehaanikule, kes murdis jalaluu. Olukorra teeb kurioosseks asjaolu, et sarja kohtunikud ei peatanud võistlust pärast esimest, teist ega ka kolmandat intsidenti. Alles pärast seitsmendat avariid näidati punaseid lippe.

«Kindlasti oleks pidanud võistluse peatama pärast esimest õnnetust. Terve sõit oli katastroof. See oli kõige piinlikum sõit DTM-sarjas, mida ma viimase 15 aasta jooksul olen näinud,» rääkis Suurbritannia sõitja Gary Paffett.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles