Taani legendaarne ründaja jäi MM-koondisest välja

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicklas Bendtner.
Nicklas Bendtner. Foto: imago sportfotodienst / imago/IBL

Taani jalgpallikoondise eest peagi algaval MM-finaaliturniiril mängima pidanud ründaja Nicklas Bendtner jääb suurturniirilt kubemevigastuse tõttu eemale.

30-aastane Bendtner sai vigastada koduklubi Trondheimi Rosenbergi esindades veidi enne seda, kui pidi rahvuskoondise treeningutega liituma. Taani koondise peatreener Age Hareide kinnitas, et endine Londoni Arsenali ja Torino Juventuse ründaja jäeti koosseisust välja. Lisaks temale jääb eemale ka Brentfordi kaitsja Andreas Bjelland.

«Me ei usu, et nad saaksid esimeseks kohtumiseks mängukõlblikuks. See on liiga pingeline ja mäng on väga oluline,» sõnas Hareide BBC vahendusel. «Tõenäoliselt heitleme Peruu ja Austraaliaga teise koha peale, mistõttu on oluline hea start teha. Meil peavad olema terved mängijad,» lisas juhendaja.

Taani mängib MM-finaalturniiril C-alagrupis Peruu, Austraalia ja Prantsusmaaga. Esimese mängu peavad taanlased 16. juunil, kui vastamisi minnakse Peruuga. 

Bendtner on koondisekarjääri jooksul löönud 79 mänguga 30 väravat. Taani kõigi aegade edetabelis hoiab Bendtner seitsmendat kohta. Praegustest mängijatest on kõige rohkem – 21 – koondiseväravaid kirjas Tottenham Hotspuri pallivõluril Christian Eriksenil. Teistel mängijatel on see number ühekohaline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles