Palestiina vutijuht: kui Messi tuleb Jeruusalemma, pistke ta särgid põlema

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Juan Medina / Reuters

Palestiina jalgpalliliidu president Jibril Rajoub kutsus araabia maade jalgpallifänne üles põletama Argentina koondise tähtmängija Lionel Messi fotosid ja mängusärke, kui argentiinlane peaks eeloleval laupäeval Iisraelis mängima. 

MM-finaalturniiriks valmistuv Argentina jalgpallikoondis kohtub eeloleval laupäeval Iisraeli koondisega Jeruusalemma lähedal asuval Malha staadionil, mis teadupärast olnud ajalooliselt Palestiina ala. Iisraeli ja Palestiina konflikt ei ole jalgpallist mööda läinud ja puudutab suuremal või vähemal määral ka mitmeid staarmängijaid. 

Rajoub nõuab, et Argentina loobuks kontrollmängust või jätaks Messi koju, kirjutab Independent. «Messi, ära tule. Ära pese rassismi nägu puhtaks,» sõnas Rajoub.

Iisraeli jalgpalliliidu hinnangul Messi ilmselt mängib. Tegu on Argentina viimase kontrollmänguga enne 14. juunil algavat MM-finaalturniiri. Argentiinlased kuuluvad MMil Islandi, Horvaatia ja Nigeeriaga D-alagruppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles