Video: David de Gea ränk eksimus maksis Hispaaniale võidu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
David de Gea.
David de Gea. Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

Hispaania jalgpallikoondis mängis eile õhtul Villarreali kodustaadionil Estadio de la Ceramical kontrollmängus 1:1 viiki Šveitsiga.

Hispaanlased asusid kohtumist juhtima esimese poolaja keskpaigas, kui koondisekarjääri esimese värava lõi Alvaro Odriozola. Teisel poolajal sai ränga eksimusega hakkama Manchester Unitedis suurepärase hooaja mänginud Hispaania väravavaht David de Gea, kes puterdas Stephan Lichtsteineri löögi Ricardo Rodriguezi jala peale.

Eelmises Hispaania sõprusmängus, kui kaks kuud tagasi saadi koduväljakul 6:1 jagu Argentinast, andis de Gea väravasöödu, kuid argentiinlaste ainus tabamus sündis samuti osaliselt tema prohmakast. De Gea kõrval kuuluvad väravavahtidest Hispaania MM-koondisesse Bilbao Athleticu esimene valik Kepa Arrizabalaga ja Napoli kogenud puurilukk Pepe Reina.

Hispaania, kes kuulub MM-finaalturniiril Portugali, Maroko ja Iraaniga B-alagruppi, peab enne suurt spordipidu veel ühe kontrollmängu, kui eeloleval laupäeval minnakse Krasnodaris vastamisi Tuneesiaga.

Tagasi üles