West Hami peatreener Pellegrini sattus Tšiilis relvastatud röövi ohvriks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Pellegrini
Manuel Pellegrini Foto: ANDREW YATES / REUTERS

West Hami itaallasest peatreener Manuel Pellegrini on hetkel oma naisega viibimas Tšiilis. Ootamatult langeti relvastatud röövi ohvriks.

Pellegrini, tema naine ja kaks sõpra olid parajasti teel restorani sööma, kui neile tungis kallale relvastatud kohalik jõuk. BBC sõnul ütles West Hami pressiesindaja, et röövi käigus Pellegrini ega tema kaaslased viga ei saanud.

Itaallasest peatreener tänas Tšiili politseid kiire tegutsemise eest. Tšiili ajaleht La Cuarta väitis, et Pellegrini naiselt varastati käekott. Politsei oli asunud relvastatud jõuku jälitama ning röövlite ja politsei vahel oli väidetavalt tekkinud tulevahetus, kus keegi viga ei saanud.

Röövlid põgenesid sündmuskohalt ärandatud Porschega, mis ajalehe väidetel hiljem üles leiti. Autos oli olnud ka Pellegrini naise käekott.

Pellegrini on veetmas Tšiilis puhkust, peale MMi pöördub ta Inglismaale, kus asub juhendama West Hami võistkonda. Eelmsel hooajal oli ta treener Hiinas Hebei China Fortune klubi juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles