Meistrite liiga finaalis Ramoselt löögi näkku saanud Karius käis peaga uuringutel (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli väravavaht Loris Karius
Liverpooli väravavaht Loris Karius Foto: FrankHoermann/SVEN SIMON / imago/Sven Simon/Scanpix

Meistrite liiga finaalist on nüüd üksjagu aega möödas, aga erinevaid fakte ujub ikkagi pinnale. Nüüd tuli välja, et Loris Karius käis peale Meistrite liiga finaali Ameerikas uuringutel.

Karius oli suurim patuoinas finaalis, kus Liverpool kaotas 1:3 Madridi Realile, kuna tema tegi kaks suurt prohmakat. Nüüd on välja tulnud fakt, et peale finaali saadeti sakslane peaga uuringule, vahendab ESPN.

Peale mängu hakkas kiiresti levima video, kus Reali kaitsja Sergio Ramos kukub otsa Liverpooli väravavahile, tabades teda väga kõvasti vastu pead. Karius jäi saadud löögi pärast ka platsile veidikeseks pikali lebama. Peale seda momenti tegigi Karius kaks suurt viga.

Nüüd on teada, et peale juhtunut läks Karius Ameerikasse puhkama, kus ühtlasi külastas ta mai lõpus Bostonis olevat haiglat, et teha peale ja ajule korralik uuring. Liverpooli meditsiiniline meeskond eeldab, et Karius võis saada tugeva peapõrutuse. Liverpool ise polnud nõus ESPN-ile tulemuste ega olukorra kohta kommentaare jagama.

Kariuse puhkus kestab Ameerikas 2. juulini, siis liitub ta taas Liverpooli meeskonna treeningutega. Tõenäoliselt testide tulemusi selle ajani teada ei avaldata.

Vaata olukorda, kus Karius Ramoselt löögi sai. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles