Monaco GP võitnud Ricciardot ootab Kanadas ees karistus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo Monaco GP võitu tähistamas.
Daniel Ricciardo Monaco GP võitu tähistamas. Foto: Claude Paris / AP

Red Bulli vormelimeeskond kinnitas, et eelmise etapi Monacos võitnud Daniel Ricciardot ootab Kanada GP-l ees karistus.

Ricciardo võitis Monaco GP hoolimata sellest, et tema vormeli mootoril kadus võimsus. Nimelt läks rikki tema jõuallika MGU-K ning kuigi algselt arvati, et seda annab parandada, siis nüüd on selge, et see tuleb välja vahetada.

Kuna Ricciardo vormelil vahetatakse MGU-K tänavu teist korda, siis ootab teda automaatselt ees kümnekohaline kukkumine stardirivis. Potentsiaalselt võib austraallane kaotada stardirivis veel viis kohta, sest vahetusse võivad minna ka teised mootori ja elektroonika varuosad.

«Kindlasti ootab teda Montrealis ees karistus, kuid me pole veel täpselt kuulnud, mitu kohta ta stardirivis loovutama peaks. Kuna me pole veel kindlad, kas aku sai Monacos kahjustada, siis me ei tea, millega me täpselt silmitsi seisame. K-osa vahetamine tähendab aga kindlasti karistust,» sõnas Red Bulli tehniline pealik Adrian Newey.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles