Avalikustati Tallinnas toimuva UEFA superkarikafinaali piletihinnad

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SGSAN / ZUMAPRESS.com / MEGA

15. augustil Tallinnas toimuva UEFA superkarikafinaali mängule Madridi Reali ja Madridi Atletico vahel maksavad piletid olenevalt kategooriast 130, 90 ning 50 eurot.

Alates tänasest on kõigil soovijatel võimalik panna end UEFA kodulehel kirja piletiloosi. Ostusoovi registreerimine on avatud kuni 26. juuni kella 15-ni.

Esimese kategooria piletid maksavad 130, teise 90 ning kolmanda 50 eurot. Ratastoolikohad maksavad samuti 50 eurot, ratastoolipileti omaniku saatja pääseb staadionile tasuta.

Kokku läheb UEFA kaudu müüki 8700 piletit, mille hulka on arvestatud ka Madridi klubide fännidele eraldatud piletid. Kuna mõlema klubi fännidele on kokku eraldatud 2800 piletit, läheb reaalselt tavamüüki 5900 pääset.

«Lihtsaid sõnu, kui suur asi see Tallinna jaoks on, ei pea ütlema. See kõik on iseenesest mõistetav. Ma tahan tervitada nii Madridi Reali kui Atelticot ja loodan, et sellest mängust saab teie klubi ajaloos oluline verstapost,» ütles Eesti jalgpalliliidu president Aivar Pohlak.

Tänasel pressikonverentsil kohal olnud Madridi klubi esindajad lubasid mõlemad, et Tallinnasse tullakse parimas koosseisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles