Suurüllatajale kaotanud Djokovic pudenes Prantsusmaal konkurentsist

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: CHARLES PLATIAU / REUTERS

Endine maailma esireket Novak Djokovic (ATP 22.) kaotas Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistluste veerandfinaalis itaallasest suurüllatajale Marco Cecchinatole (ATP 72.), 3:6, 6:7, 6:1, 6:7.

Äärmiselt tasavägiseks kujunes kohtumise viimane sett, kus mõlemad loovutasid ühe servigeimi ning võitja selgus kiires lõppmängus. Esmalt raiskas Cecchinato ühe matšpalli ning seejärel ei suutnud Djokovic realiseerida kolme settpalli, et mäng viiendasse setti viia. Cecchinato realiseeris lõpuks neljanda matšpalli ja võitis neljanda seti kiire lõppmängu 13:11.

Cecchinato polnud varem mitte kordagi suure slämmi turniiril meesüksikmängus esimesest ringist edasi jõudnud, aga nüüd mängib mees poolfinaalis, kus läheb vastamisi austerlase Dominic Thiemiga (ATP 8.), kes alistas veerandfinaalis Saksamaa esindaja Aelxander Zverev juuniori (ATP 3.) 6:4, 6:2, 6:1.

Naisüksikmängus lunastas koha nelja parema hulgas ameeriklanna Madison Keys (WTA 13.), kes sai 7:6, 6:4 jagu venelannast Julia Putintsevast (WTA 85.). Keys kohtub poolfinaalis kaasmaalanna Sloane Stephensi, kes alistas neljandas ringis Eesti esireketi Anett Kontaveidi ja veerandfinaalis venelanna Darja Kasatkina (WTA 14.) 6:3, 6:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles