Žalgirise kaks võtmefiguuri on meeskonnast lahkumas?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaunase Žalgiris.
Kaunase Žalgiris. Foto: Alkis Konstantinidis / REUTERS

Kaunase Žalgirise peatreener Šarunas Jasikevicius on asunud läbirääkimisi pidama NBA klubi Toronto Raptorsiga, vahendab ESPNi ajakirjanik Adrian Wojnarowski.

Raptorsi president Masai Ujiri lendas väidetavalt Kaunasesse, et Leedus finaalmänge pidava meeskonna lootsiga eravestlus maha pidada. 

Pärast edukat põhihooaega kaotas Raptors idakonverentsi poolfinaalis Cleveland Cavaliersile. Seejärel läksid ka klubi ja peatreener Dwane Casey teed lahku.

Kui Jasikeviciuse Torontosse siirdumine on esialgu pelgalt spekulatsioon ja üks võimalikke variante, siis tagamängija Kevin Pangos on Sportando andmetel jõudnud Hispaania suurklubi Barcelonaga kaheaastase lepingu osas juba kokkuleppele. Mäletatavasti olevat Pangos olnud Katalooniasse siirdumisele lähedal juba hooaja keskel, ent siis jäi tehing katki.

Pangos lõi Jasikeviciuse käe all mängides särama, kerkides Euroliigas pronksmedali võitnud Žalgirise üheks vaieldamatuks liidriks. Kanada-Sloveenia korvpallur viskas Euroliigas keskmiselt 12 punkti mängus, tabades kaugviskeid seejuures suisa 48protsendilise täpsusega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles