Video ja gallup: kes lõi jalgpalli meistriliiga maikuu ilusaima värava?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora - Levadia.
Flora - Levadia. Foto: Tairo Lutter

Eesti Jalgpalli Liit ja Postimees valivad lugejahääletuse abiga ka 2018. aastal jalgpalli Eesti meistriliigas löödud kauneima värava. Märtsist novembrini selgitatakse igas kuus välja võitja, kes pääseb finaali. Nii selguvad kaheksa finalisti, lisaks saavad finaali ka kaks paremat teist kohta. Meistriliiga hooaja ilusaima värava autor saab EJLilt ja Postimehelt auhinna novembris Estonia kontserdisaalis toimuval hooajalõpu galal.

2013. aastal võitis aasta parima värava auhinna Tartu Tammeka mängumehe Kristjan Tiiriku tabamus ning aasta hiljem võidutses taas Tammeka mängija, sedapuhku Rauno Tutk. 2015. aastal valisid lugejad aasta ilusaimaks tabamuseks Viljandi Tuleviku mängija Raido Romani efektse kauglöögi, mis jõudis muuhulgas ka paljudesse ülemaailmselt mainekatesse jalgpalliportaalidesse. 2016. aastal võitis auhinna Dmitri Kruglovi kauge ja võimas karistuslöök Levadia võrku, mullu krooniti aga võitjaks taas karistuslöök, autoriks Narva Transi ründaja Viktor Plotnikov. Pärjatud pommlöögi saatis Plotnikov hooaja teises voorus tiitlikaitsja Infoneti värava ristnurka.

Märtsi ilusaimaks väravaks valisid Postimehe lugejad Pärnu Vapruse poolkaitsja Tõnis Vihmoja tabamuse Paide Linnameeskonna võrku. Aprilli auhinna pälvis aga Tammeka kaitsja Andre Paju efektne värav Pärnu Vapruse vastu.

Meistriliiga 2018. aasta maikuu ilusaima värava kandidaadid on:

  • A - Samson Iyede (Paide Linnameeskond)
  • B - Kaspar Paur (Tartu Tammeka)
  • C - Viktor Plotnikov (Narva Trans)
  • D - Tõnis Vihmoja (Pärnu Vaprus)
  • E - Hidetoshi Wakui (Tallinna Kalev)
  • F - Gert Kams (Tallinna Flora)
  • G - Trevor Elhi (Nõmme Kalju)

Hääletus on lõppenud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles