Video: Soomes Kirdile alla jäänud sakslane alistas jälle 90 meetri piiri

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Röhler.
Thomas Röhler. Foto: IBRAHEEM AL OMARI / REUTERS

Teisipäeval Soomes Paaavo Nurmi mängudel Magnus Kirdi paremust tunnistama pidanud sakslane Thomas Röhler saavutas eile kodumaal peetud odaviskevõistlusel esikoha.

Röhler viskas parimal katsel oda 90 meetri ja 75 sentimeetri kaugusele. Tegu polnud Röhleri selle hooaja parima tulemusega, sest mai algul viskas sakslane Dohas 91.78, millega hoiab maailma hooaja edetabelis kaasmaalaste Johannes Vetteri (92.70) ja Andreas Hofmanni (92.06) järel kolmandat kohta.

Röhler edestas eilse võistlusel lähimat konkurenti Hofmanni, kes teenis tulemusega 87.22 teise koha, enam kui kolme meetriga. Kolmandaks jäi poolakas Marcin Kurkowski, kelle parimaks odakaareks mõõdeti 82.42. Edetabelijuht Vetter pisivigastuse tõttu ei osalenud.

Tänavusel hooajal on vähemalt 90 meetri pikkuseid odakaari nähtud kaheksa korda. Kui Röhler on maagilise piiri ületanud kahel korral, siis Vetter ja Hofmann on sellest jagu saanud kolmel korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles