Meeke'i skandaal rikkus tippsõitja Rally Estonia plaanid

Merili Luuk, Alghero
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östberg
Mads Östberg Foto: Viljar Voog

Pärast Kris Meeke'i vallandamist ajutiselt Citroëni esisõitjaks saanud norralane Mads Østberg on kahekordne Rally Estonia võitja. Ka sel aastal oli norralasel plaanis Eestisse sõitma tulla, kuid suure tõenäosusega teda Eesti teedel siiski ei näe. 

«Lootsin seda teha, aga praegust olukorda arvestades tundub mulle, et see on veidi keeruline,» sõnas Østberg, kellel on Rally Estoniast head mälestused – 2011. aastal võitis ta 24 sekundiga Markko Märtini ees, 2012. aastal alistas aga 27 sekundiga praeguse MM-sarja liidri Thierry Neuville''i. 

Mis on saanud aga spetsiaalselt Rally Estonia võitjale disainitud võidukiivritest?

«Mul on neid ju isegi mitu! Olen neid kasutanud isegi mitmel rallil. Nad kannavad häid mälestusi ning mulle meeldib selliseid hetki endaga kaasas kanda. Võib öelda, et paningi head mälestused endale pähe. Nüüd on need kiivrid kodus, lõbutsevad teistega. Hoian neid hästi ning usun, et ühel heal päeval leiavad nad koha mu auhinnariiulil,» sõnas norralane.

Mads Østberg 2011. aasta Rally Estonia võitjakiivriga.
Mads Østberg 2011. aasta Rally Estonia võitjakiivriga. Foto: Ray Põder
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles