Ott Tänak: igal juhul proovime pühapäeval lisapunkte püüda

Merili Luuk, Alghero
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: TGR

Sardiinia MM-ralli laupäevased katsed 9. kohal lõpetanud Ott Tänak lausus pärast võistluspäeva, et üritab homse päeva alustuseks igal juhul kaheksandat kohta püüda ja noolib ka lisakatse punkte.

«Õpime palju, kohati tajun, et pole nii hästi ette valmistunud nagu peaks. Avastan ikka veel auto käitumise kohta uusi asju. Lisaks saime rehvivahetust harjutada! Läks vist poolteist minutit. Nii et oleme saanud sellel rallil palju asju proovida,» leidis Tänak halvast ka head. «Üldiselt säästsime rehve hästi, aga sellest ühest on muidugi kahju.»

Tänak tunnistas, et Toyota meeskond tegi pärast masina töökorda seadmisel väga head tööd ning kell veerand kaks öösel tulnud teade lasi tal natuke ka puhata. «Mehed tegid suure töö ära!»

Homseks on tal plaan paigas. «Igal juhul proovime lisapunkte saada. Kopeckyt oli enne võimalik püüda, nüüd... eks näis. Alustame päeva homme kõva pingutusega, vaatame, kuhu see viib. Kindlasti me ei säästa rehve, pingutame. Pilk ei ole veel Soomel, pilk on rannal,» naeris Tänak, viidates homsele katsele, mis kulgeb maalilisi teid pidi mööda rannajoont.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles