Eesti rannajalgpalli karikavõitjaks tuli Nõmme BSC

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpalli karikavõitja 2018 Nõmme BSC.
Rannajalgpalli karikavõitja 2018 Nõmme BSC. Foto: Nõmme BSC

Laupäeval mängiti Nõmme spordikeskuses välja rannajalgpalli hooaja esimene tiitel, milleks oli Eesti rannajalgpalli Karikas. Sellel hooajal tuli karikavõitjaks Nõmme BSC.

Esimeses ringis sai Nõmme võistkond endale vastaseks rannajalgpalli esiliiga võitja SK Auguri, keda võideti napilt 4:3. Poolfinaalis kohtusid BSC Thunder Häcker ja  Nõmme BSC. Kuigi korraks suutis selles mängus ka BSC Thunder mängu 4:3 juhtima asuda, tuli lõpuks tunnistada Nõmme 7:4 paremust.

Teises poolfinaalis kohtusid SK Augur Enemat ning Saue JK. Selles mängus jätkus põnevust lõpuni välja ning võitja tuli selgitada penaltite teel. Sel korral suutsid penaltiseerias paremat kindlust näidata Saue JK, kes pääses edasi finaali.

Finaalis mänginud Nõmme ja Saue mäng oli küll võitluslik kuid küllaltki väravatevaene. Kuigi Saue suutis veel 1:0 kaotusseisust välja tulla tänu Nõmme BSC omaväravale, tegi Nõmme võistkond tugeva lõpu ning alistas lõpuks Saue JK tulemusega 4:1.

Nõmme BSC OlyBet mängis koosseisus: Vaiko Tammeväli, Marten Rimmel, Andreas Aniko, Aleksander Saharov, Priit Mäeorg, Rain Hindrimäe, Verner Uibo, Indrek Palm, Erik Toom, Henri Karikosk ja Märt Hinno.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles