Piltuudis: Sergei Pareiko kohtus lõpuks oma «kadunud kaksikvennaga»

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko ja Herve Renard
Sergei Pareiko ja Herve Renard Foto: Eesti Jalgpalli Liit / Facebook

Kaks Sergei Pareikot ühel pildil? Ei, pildil on siiski Eesti koondise endine väravavaht Sergei Pareiko ning Maroko koondise peatreener Herve Renard, aga kumb mees on pildil kumb?

Juba kaua aega on räägitud sellest, et need kaks meest näevad ülimalt sarnased välja. Kui aastal 2012 tuli prantslane Renard Sambia koondisega Aafrika meistriks, avastasid paljud Eesti jalgpallifännid, et Renard sarnaneb väga meie Eestlasest väravavahi Sergei Pareikoga ning prantslast hakati nimetama Pareiko «kadunud kaksikvennaks».

Nüüd juhendab Renard Maroko koondist ning valmistub MMiks. Eile õhtul kohtusid Lilleküla staadionil sõprusmängus Eesti ja Maroko koondised, mäng lõppes Maroko 3:1 võiduga. Tänu sellele sõprusmängule tekkis võimalus teha koos foto kahel äravahetamiseni sarnasel mehel.

Kuigi Eesti Jalgpalliliit kirjutas pildi alla, et Pareiko on pildil paremal ja Renard vasakul, siis päriselt tundub, et mehed on siiski pildil vastupidi. Kuna aga mehed näevad välja nagu kaks tilka vett, siis ei saa keegi päris lõpuni kindel olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles