Kalev/Cramo tagamängija sai ühisliigas uhke tunnustuse osaliseks

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isaiah Briscoe
Isaiah Briscoe Foto: Raul Mee/Raul Mee/Mollusk Media

BC Kalev/Cramo tagamängija Isaiah Briscoe sai VTB ühisliigas tunnustuse osaliseks, kui Moskvas toimunud auhinnagalal valiti ta hooaja parimaks noormängijaks.

22-aastase Briscoe keskmised näitajad tänavusel hooajal Ühisliigas olid 22 punkti, 4 resultatiivset söötu ja 1,3 vaheltlõiget, vahendab Korvpall24.ee.

Tänavuse hooaja kõige väärtuslikumaks mängijaks valiti ühisliigas prantslasest tagamees Nando De Colo, kes kogus tänavu põhiturniiril keskmiselt 17 punkti, 4,1 korvisöötu ja 1,2 vaheltlõiget. Ühisliiga skoorikuningaks tõusis Moskva Himki staar Aleksei Šved, kes tõi keskmiselt 22,3 punkti ning tabas kahepunktiviskeid 58,3% ning kolmeseid 30,1%.

Parima kaitsemängija auhind läks Dmitri Kulaginile (Krasnodari Lokomotiv Kuban), parim vahetusmängija oli Jamar Smith (Kaasani Uniks), parim treener Dimitris Itoudis (Moskva CSKA).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles