Fotod ja video: Prantsusmaa koondise esiründaja sai karmi peavigastuse

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olivier Giroud
Olivier Giroud Foto: Frederic Chambert / imago/PanoramiC

MMi eelses sõprusmängus USA'ga sai Prantsusmaa koondise ründaja Olivier Giroud karmi peavigastuse. Giroudile tehti kogunisti kuus õmblust.

Eile õhtul pidas Prantsusmaa oma viimase kontrollkohtumise enne MMi, mis lõppes nende ründaja Giroudi jaoks väga veriselt. 56. minutil põrkas ta kokku ameeriklase Matt Miazaga, kes sai olukorras samuti vigastada.

Giroud ja Miazaga läksid nurgalöögi olukorras õhuvõitlusesse, kuid sinna otsustas sekkuda ka ameeriklaste väravavaht Zack Steffen. Väravavaht üritas rusikatega palli minema lüüa, kuid tabas Giroud' pead, mis omakorda põrkas kokku Steffeni peaga. Mõlemad mehed olid sunnitud kohe ka mängust lahkuma. Väidetavalt tehti Giroud'le peas olnud suure haava pärast kogunisti kuus õmblust.

Prantsusmaa ja Usa vaheline mäng lõppes seisuga 1:1, Prantsusmaa poolt tegi skoori Kylian Mbappe, ameeriklaste poolt Julian Green.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles