Galerii: Messi ja teised Argentina staarid lendasid Venemaale rokkstaaride kombel

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Argentina jalgpallikoondis võib südamerahuga öelda, et Venemaal toimuvale MMile lennati nagu rokkstaarid. Nimelt kasutasid argentiinlased selleks rokkbändi Rolling Stones eralennukit.

Argentina koondis maandus Moskvas ööl vastu pühapäeva ja sõitis kesklinnast poolesaja kilomeetri kaugusel asuvasse Bronnitsõsse, kus asub MMi ajal nende laager. Avamäng peetakse MMil juba sel laupäeval, kui Moskvas asuval Otkrõtije Arenal kohtutakse Islandiga. Veel kuuluvad D-alagruppi Horvaatia ja Nigeeriaga, kellega Argentina mängib vastavalt Nižni Novgorodis ja Peterburis.

Viimase mehena pääses Argentina MM-lennukile Enzo Perez, kes kutsuti asendama reedesel treeningul põlve vigastanud Manuel Lanzinit. Nelja aasta taguste finalistide ettevalmistus tänavuseks turniiriks pole olnud ideaalne, sest Palestiina pahameele tõttu tuli neil ära jätta maavõistlust Iisraeliga. MMiks on seega valmistutud vaid 4:0 võiduga Haiti üle. 2014. aastal jäädi finaalis lisaajal 0:1 alla Saksamaale, kas Rolling Stones aitab tuua argentiinlastele seekord lõpliku rahulolu või tuleb neil MMi järel taas üles võtta allkõlav lauluviis?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles