Eesti korvpallikohtunik hakkab vilistama Euroliiga mänge?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aare Halliko
Aare Halliko Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Võimalik, et uuest hooajast saab Euroliiga kogemuse veel üks eestlane. Täna saabus Eesti Korvpalliliitu FIBA Europe’ist  faks, mis teatab, et Aare Halliko on lisatud Euroopa korvpalli tippsarja ULEB Euroliiga kohtunike nimekirja hooajaks 2011/2012.

«Ma ei oska veel öelda, mida see täpselt tähendab, aga sellesse nimekirja pääsemine võib anda võimaluse tuleval hooajal vilistada Eurocup ning Euroliiga mänge. Iga kohtuniku soov on vilistada võimalikult kõrgel tasemel ning tundub, et see on minu võimalus pääseda astme võrra tipule lähemale,» rääkis Aare Halliko.

Kokku on Eesti kohtunike hulgas viis kõrgeima, FIBA kategooria kohtunikku ja üks komissar. Korvpalliajaloo tuntuim, tänaseks karjääri lõpetanud eestlasest korvpallikohtunik ja komissar Valdu Suurkask pälvis käesoleval kevadel FIBA aukohtuniku tiitli.

Hallikot ootab ees tihe suvi: juunis vilistab ta naiste Euroopa meistrivõistlusi Poolas, juulis U20 noormeeste B-divisjoni Bosnia ja Hertsegoviinas ning augustis U16 tüdrukute B-divisjoni Rumeenias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles