David de Gea nõuab teda süüdistanud Hispaania peaministrilt vabandust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David de Gea.
David de Gea. Foto: Cal Sport Media / Cal Sport Media/Sipa USA

David de Gea on nõudmas Hispaania peaministrilt Pedro Sanchez'elt avalikku vabandust, kuna Sanchez võttis sõna seoses mitme aasta taguse skandaaliga, kuhu oli segatud ka de Gea.

Enne 2016. aasta EMi tekkis vägistamisskandaal, mille juurde oli segastel asjaoludel kaasatud ka David de Gea. Ametlikku süüdistust mehele ei esitatud, kuid Sanchez otsustas siiski sellel teemal sõna võtta. Nimelt rääkis Sanchez siis, et talle ei meeldi see, et selliseid süüdistusi saav mängija sõidab EMile koondise esiväravavahina.

Nüüd enne Venemaa MMi algust külastas peaminister Sanchez Hispaania koondise treeningut, ning võttis hetke, et rääkida sellest juhtumist de Gea'ga isiklikult näost näkku. Kuigi Sanchez vabandas, arvab de Gea, et sellest pole piisavalt.

«Ma võtsin tema vabanduse viisakalt vastu,» vahendab de Gea sõnu Hispaania väljaanne Diaro AS. «Asi on pigem selles, et tema poolt skandaali ajal öeldu oli avalik. Selle pärast arvangi, et ta peaks samuti vabandama avalikult. See on tõsi, et paljud inimesed ütlesid avalikult minu kohta ebaviisakaid asju ning pole siiani minu ees vabandanud,» seletas Hispaania puurilukk olukorda lahti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles