Klavani klubikaaslane tegi oma fännile ilusa kingituse

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trent Alexander-Arnold
Trent Alexander-Arnold Foto: Mike Egerton / PA Wire/PA Images

Liverpooli klubi mängija Trent Alexander-Arnold osaleb Inglismaa koondisega sellel neljapäeval algaval MMil Venemaal. Vaid 19-aastane inglane otsustas aidata oma fänni, kes oli mehe mängusärgiga hätta jäänud.

Nimelt tekkis ühel Inglismaa koondise fännil probleem seoses nimega mängusärgi taga. Olles soetanud Inglismaa vormi, otsustas poolehoidja lasta särgi taha trükkida Alexander-Arnoldi nime ja numbri, et näidata välja austust mängija vastu.

Kui andunud poolehoidja särki trükki viima läks, ei osanud ta aimatagi, et iga trükitava tähe eest tuleb eraldi maksta. Alexander-Arnoldi nime trükkides oli vaja maksta kuueteistkümne tähemärgi eest, millele lisandus veel rohkem maksev number. Sellist raha ei olnud poolehoidjal välja käia ning ta teatas olukorrast kurbusega oma Twitteris.

Uskumatul kombel jõudis fänni postitus Trent Alexander-Arnoldi endani, kes kirjutas oma toetajale vastu: «Saada mulle privaatselt sõnumiga oma särgi suurus ja oma andmed.» Sellest lähtuvalt tasub arvata, et Alexander-Arnold saadab oma nimega mängusärgi fännile koju kätte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles