USA läbi aegade edukaima mäesuusataja pisitütar uppus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bode Miller koos tütre Emeline'iga
Bode Miller koos tütre Emeline'iga Foto: JOHANN GRODER / AFP

USA läbi aegade edukaima mäesuusataja Bode Milleri perekonda tabas nädalavahetusel tragöödia, sest tema 19 kuu vanune tütar Emeline uppus.

Californias asuva Orange County päästetöötajad said väljakutse laupäeva õhtul, kuid neil ei õnnestunud Emmyks kutsutud tütarlast päästa.

Kuigi meedias kirjutatakse, et Emeline uppus, ei avalda Orange County politsei täpset surma põhjust enne, kui uurimine on lõpetatud.

«Oleme rohkem kui löödud. Meie pisitütar Emmy lahkus meie seast. Me poleks eales uskunud, et kannatame sellise valu käes. Me ei unusta tema armastust kunagi. Meie väike tütar armastas elada ning elas iga päev täiel rinnal. Palume perekonnaga sellel raskel ajal privaatsust,» sõnas isa Miller sotsiaalmeedia vahendusel.

Miller on USA läbi aegade edukaim mäesuusataja, kes on võitnud olümpiamängudelt ühe kuld-, kolm hõbe- ning kaks pronksmedalit. MK-sarjas tegi ta kaasa 16 hooaega, saavutas 33 etapivõitu ning 79 poodiumikohta. Maailmameistrivõistlustelt on ta võitnud neli kuld- ja ühe hõbemedali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles