Citroeni juht palus fännidelt kannatust

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östberg.
Mads Östberg. Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS

Citroeni rallimeeskonna juhi Pierre Budari sõnul pole meeskonnas paanikat, kuigi ta nendib, et olukord pole just roosiline.

Mads Östberg ja Craig Breen teenisid Citroenile Sardiinia rallilt vastavalt viienda ja kuuenda koha. Mõistagi olid meeskonna ootused kõrgemad, ent samas lasti Portugali ralli järel meeskonnast lahti esisõitja Kris Meeke.

«Meil on praegu käsi üleminekuperiood ning kõik liikmed tunnevad end motiveeritult. Me teame, et meie auto on hea. Kuigi meie sõitjad on võitlejad ning soovivad häid tulemusi, saavad nad aru, et meil käib ülesehitusprotsess,» lausus Budar.

Ühtlasi kinnitas Budar, et Citroen jätkab WRC sarjas ka kahel järgmisel hooajal. «Me katsume paika saada uued ja kindlad alusväärtused, et siis samm edasi teha. See võib veidi aega võtta,» palus pealik fännidelt kannatust.

«C3 WRC on konkurentsivõimeline kõikidel teekatetel ning me soovime pidevalt edasi areneda. Niipea, kui kõik asjad paigas on, oleme taas liidrite seas,» lubas Budar.

Budari järgmiseks tööülesandeks on aga kinnitada, kes istub Breeni kõrval Soomes teise Citroeni rooli – kas Östberg või Stéphane Lefebvre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles