Spikker jalkafännidele: ohud, mis kaasnevad MMiga Venemaal

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hullunud Vene koondise fännid ründasid 2016. aasta jalgpalli Euroopa meistrivõistlustel mängu ajal ja järel Inglismaa fänne. 
Hullunud Vene koondise fännid ründasid 2016. aasta jalgpalli Euroopa meistrivõistlustel mängu ajal ja järel Inglismaa fänne. Foto: David Klein/Scanpix

Homme algavasse jalgpalli maailmameistrivõistluste finaalturniiri on Venemaa panustanud rohkelt raha ja muid ressursse. Sellega soovitakse ära hoida võimalikke riske, ent paradoksaalsel kombel võib see sisaldada ka ohtusid.

Homme algavasse jalgpalli maailmameistrivõistluste finaalturniiri on Venemaa panustanud rohkelt raha ja erinevaid riigi ressursse. Sellise riigipoolse tähelepanuga soovitakse ära hoida võimalike riske, ent paradoksaalsel kombel võib see sisaldada ka ohtusid.

Näiteks Saksamaa ja Inglismaa on oma kodanikele andnud teatud olukordade kohta konkreetsed soovitused, millega Venemaa MM-il arvestada. Eesti selliseid soovitusi ei anna, sest tõenäoliselt pole siit Venemaale liikumas ka sellised massid nagu sealt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles