Kas Liverpooli fännid soovivad Klavani jäämist või lahkumist?

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lähiajal peaks selguma, kas Ragnar Klavan jätkab Liverpoolis või siirdub uutele jahimaadele.
Lähiajal peaks selguma, kas Ragnar Klavan jätkab Liverpoolis või siirdub uutele jahimaadele. Foto: Robin Parker / Sportimage/PA Images/Scanpix

Liverpooli suurim ajaleht Liverpool Echo korraldas lugejate seas küsitluse, kes linna esindusklubi jalgpalluriteks võiks nende arvates uueks hooajaks meeskonda jääda ja kes mitte. Ragnar Klavan sai varumehe kohta korraliku usalduskrediidi.

Hääletuse «võitis» Daniel Sturridge – koguni 89,7% vastanud Liverpooli poolehoidjatest leidis, et ründaja peaks Anfieldilt lahkuma. Juba pool mullusest hooajast veetis ta West Bromwich Albionis laenul.

Endisele Inglismaa koondislasele järgnesid kaks belglast: väravavaht Simon Mignolet (88,5%) ja veel üks ründaja Divock Origi (70,9). Need kolm olidki ainsad, kellega hüvastijättu soovis üle poolte hääle andnutest.

Ragnar Klavan hõivas pingereas 38,5 protsendiga seitsmenda koha. Tema ja esikolmiku vahele mahtusid Alberto Moreno (47,8), Danny Ings (45,6) ja Loris Karius (45,3). Mitte keegi ei soovinud Mo Salahi ja Alex Oxlade-Chamberlaini lahkumist, ühe lugeja arvates tuleks suvel rahaks teha Sadio Mane, Roberto Firmino ja Virgil van Dijk.

Klavani leping Liverpooliga kestab järgmise suveni. Samas kerkis pärast lõppenud hooaega üles küsimus, kas ta ise soovib meeskonda jääda või mujalt rohkem mänguaega otsida. Eesti koondise kapten ise soovinud pole seda teemat avalikult põhjalikult kommenteerida.

Samas küsiti ka, kellele mullu laenul viibinud mängijatest peaks andma esindusmeeskonnas võimaluse. Ses arvestuses sai võrdlemisi kindla esikoha (77,3%) Harry Wilson – 21aastane äärepoolkaitsja, kõigi aegade noorim Walesi koondislane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles