Eesti alagrupist edasi pääsenud meeskonnad jõudsid MMi poolfinaalidesse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
3x3 MMi võitjameeskond Serbia
3x3 MMi võitjameeskond Serbia Foto: Xinhua / Xinhua/Sipa USA

Singapuris toimusid korvpalli 3x3 MM, kus oli esindatud ka Eesti koondis. Alagrupis napilt välja jäänud Eesti meeskonna eest kohad napsanud Sloveenia ja Poola jõudsin mõlemad poolfinaali, turniiri võitis Serbia.

Singapuris toimunud korvpalli 3x3 MM, kus oli esindatud ka Eesti koondis, jõudis eile õhtul lõpule. Alagrupis napilt välja jäänud Eesti meeskonna eest kohad napsanud Sloveenia ja Poola jõudsin mõlemad poolfinaali, turniiri võitis Serbia.

Serbia suutis võita juba neljanda järjestikkuse MM-tiitli, alistades finaalis 16:13 seisuga Hollandi koondise. Serbia koondisesse kuulusid Marko Savić, Dusan Bulut, Stefan Stojačić ja Dejan Majstorović.

Poolfinaalides jäid finalistidele alla kaks Eesti alagruppi kuulnud meeskonda, Poola ja Sloveenia, kelle omavahelises pronksikohtumises jäi seisuga 21:16 peale Sloveenia võistkond. Teatavasti jäi Eesti B-alagrupis just Poola ja Sloveenia seljataha, kuigi punkte oli võistkondadel sama palju. Tekkis surnud ring ja lugemisele läks omavahelistes visatud korvide arv, ning see näitaja oli Eestil kõige kehvem.

Meestest pälvis turniiri parima mängija tiitli Serbia mängumees Dusan Bulut. Naiste turniiri võitis Itaalia, kes edestas teiseks jäänud Venemaad ning pronksmedalile tulnud Prantsusmaad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles