Video: Griezmanni pinninud ajakirjanik proovis tõlkemootori abil pressiesindajat ninapidi vedada

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antoine Griezmann
Antoine Griezmann Foto: David Vincent / AP

MMi eelsel pressikonverentsil astus üles Prantsusmaa staar Antoine Griezmann. Teda oli peale prantsuse ajakirjanike tulnud küsitlema ka palju Hispaania ajakirjanikke. Kuigi küsimusi võis esitada ainult Prantsuse keeles, leidis üks kaval hispaanlasest ajakirjanik siiski võimaluse, kuidas oma küsimust esitada.

Kuna pressikonverentsile kogunes hulga Hispaania ajakirjanikke, otsustas Prantsusmaa pressiesindaja välja kuulutada konverentsi ainult prantsuse keeles. Sellega üritati vältida muude riikide esindajate küsimusi.

Küll aga üritas üks Hispaania ajakirjanik läbi ajada kavalusega, kirjutades teksti tõlkemootorisse Google Translate'i ning seejärel lasi ta küsimuse tõlkemootoril ette lugeda. Prantsusmaa pressiesindajale selline asi muidugi ei meeldinud. Griezmann ise ei tundunud juhtunust väga häiritud olevat, vaid pigem pakkus vahejuhtum talle nalja.

Madridi Atletico mängija Griezmanni ümber tiirleb palju kuulujutte seoses tema klubivahetusega Hispaanias. Teda seostatakse palju FC Barcelonaga, kuid ametlikult pole Griezmann välja öelnud, mida tema tulevik toob. Seetõttu tunnevad tema vastu suurt huvi ka Hispaania ajakirjanikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles