Kas Toomas Kandimaa hõivab Priit Vene koha? «Toimetame, konkreetsust veel pole.»

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Kandimaa (paremal) on tegutsest pikalt Tartu esindusmeeskonna abitreenerina.
Toomas Kandimaa (paremal) on tegutsest pikalt Tartu esindusmeeskonna abitreenerina. Foto: Margus Ansu

Esmalt profispordist ja eelmise nädala lõpus ka peatreeneri Priit Vene teenetest loobunud Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna juhendajaks võib saada senine abitreener Toomas Kandimaa.

«Töö käib. Toimetame vaikselt, aga midagi konkreetset veel ei ole,» kinnitas Kandimaa Postimehele vestlusi akadeemilise spordiklubi juhtidega.

Samas lisas ta: «Praeguses olukorras saaks õppejõu ja peatreeneri ametite ühitamine olema üsna keeruline. Abitreenerina oli lihtsam kaht asja kokku panna, meeskonna eesotsas olles on olukordi, kus paratamatult hakkaks üks pool kannatama. Seda ei soovi ma mitte mingil juhul. Tööprotsessi juhtimise mõttes pole ka suurt vahet, kas on profi- või üliõpilasmeeskond. Trenni teha ja mängudeks valmistuda tuleb ju ikka samamoodi.»

Küsimusele, kas ja milline võiks olla lahendus, vastas Kandimaa: «Õppejõuna soovin kindlasti jätkata. Nüüd tulebki leida lahendus, kuidas saame korvpalli sinna kõrvale sobitada. Eks näis, kas saab asjadest asja või ei saa.»

Ta lisas: «Ehkki tehtud on üsna jõulised otsused, tegutseme suures plaanis ikka samamoodi edasi nagu igal suvel. Teame, kes koondiste juurde lähevad ning hoiame ka silma peal poistel, kes meile huvi pakuvad. Aga enne, kui lõplikult selge ülikooli rahastuse pool, tuleb lõpliku konkreetsusega  ilmselt veel oodata.»

Eelmise nädala teisipäeval teatas Tartu Ülikooli akadeemiline spordiklubi, et otsustas rahalistel põhjustel lõpetada senise elukutselistest mängijatest koosnenud korvpalli esindusmeeskonna tegevuse ning edaspidi toetuda üliõpilastele ja eelkõige kohalikule järelkasvule. Reedel otsustati lõpetada ka koostöö lõppenud hooaja meeskonda vedanud Priit Venega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles